Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza med løk. ansjos og oliven




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2ssolivenolje, samt litt til drypping
1stk liteløk i skiver
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
1stknapolitansk pizzadeig (se egen oppskrift) hevet to ganger
hvetemel til utbaking
Ca 5skive(r)tomat, kuttet i ca. 1/2 cm tykke skiver
5stk filetansjosfileter, renset og klappet tørre
10stksorte oliven i lake, uten stein
0,5tstørket, smuldret oregano


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pizza med løk. ansjos og oliven med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier173,90963,75Kcal
Protein4,2523,55gram
Karbohydrat16,1589,50gram
Kostfiber1,789,86gram
Fett9,8654,64gram
Mettet fett1,478,15gram
Salt1,719,48gram
Pris på oppskriftenKr 4,67Kr 25,88Kroner
Hele oppskriften veier554 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm 2 ss olivenolje i en stor, tykkbunnet gryte. Ha i løken og la den surre i ca. 10 minutter ved middels varme til den er gyllen og myk. Rør om innimellom. Smak til med salt og pepper. Ta gryten av platen.

Forvarm stekeovnen til 225 C.

Kjevle eller klapp deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diamater. La den være ca. 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg deigen forsiktig midt på.

Strø løken jevnt over deigen. Fordel tomatskivene oppå løken. Skjær ansjosen i passe biter og spre over tomaten. Legg oliven på toppen. Dryss oregano over det hele. Krydre etter smak med salt og pepper. Drypp på litt olivenolje.

Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Gi den noen ekstra dråper olivenolje om du vil. Server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6096)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Løkpizza.Løkpizza.
Denne retten har 131,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løkpizza med ansjos.Løkpizza med ansjos.
Denne retten har 155,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.