Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza med reinsdyrstek



Pizza med reinsdyrstek oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En variant av pizza med reinsdyrstek på. Passende i julen. Server med tyttebærsylt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grhvetemel
3dlvann
4grfersk gjær
1tssalt

Tomatsaus

2stksjalottløk
2feddhvitløk
50grsmør
2boks(er)hakkede tomater
50grfrisk oregano

Fyll

150grvellagret ost
150grparmesan
300grreinsdyrstek
100grruccola
1dashsalt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pizza med reinsdyrstek med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,34609,63Kcal
Protein10,4641,59gram
Karbohydrat13,6054,07gram
Kostfiber1,104,37gram
Fett6,1024,25gram
Mettet fett3,8115,15gram
Salt0,572,29gram
Pris på oppskriftenKr 8,30Kr 33,00Kroner
Hele oppskriften veier2 385 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Bland alle ingrediensene, gjerne i en kjøkkenmaskin. Elt til deigen er smidig og har et godt utviklet glutennettverk (det tar ca. 14 minutter). La deigen heve i 2 timer.
2. Finhakk sjalottløken og hvitløken. Stek i en kasserolle på middels varme til løken er mør.
3. Tilsett de hermetiske tomatene og finhakket oregano. La dette småkoke i 15 minutter før du smaker til med salt og pepper. Avkjøl litt.
4. Ta deigen ut av bollen og kjevle den ut på en stekeplate.
5. Fordel tomatsausen utover bunnen og deretter osten.
6. Stek pizzaen midt i ovnen på 250 C° til osten er gyllen. Samtidig som pizzaen steker skjærer du reinsdyrsteken i tynne, tynne skiver. Vask og tørk rucculasalaten.
7. Når pizzaen er ferdig stekt fordeler du skiver av reinsdyrstek og ruccula på toppen. Det er viktig at du gjør dette med en gang for at kjøttet skal bli varmt. Krydre med salt og pepper.

Tips: Bruk rester av reinsdyrsteken fra julemiddagen på denne pizzaen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31849)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eltefri pizza med reinsdyrskav, granateple og spinat.Eltefri pizza med reinsdyrskav, granateple og.
Denne retten har 212,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med reinsdyrstek.Pizza med reinsdyrstek.
Denne retten har 153,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eltefri pizza med reinsdyrskav, bacon og kantareller.Eltefri pizza med reinsdyrskav, bacon og kant.
Denne retten har 215,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.