Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza med reker



Pizza med reker oppskrift.
Fotograf: Astrid Hals
Pizza er en favoritt hos de fleste. Hva med å prøve en ny vir med reker som topping. Dette er en fin variasjon til den tradisjonelle pizzaen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grreker, uten skall
25grgjær
1,5dlvann
1ssolje
1tssalt
4dlhvetemel
2dlost
2tsoregano

Pizzasaus

1stkløk
2ssolivenolje
2tstomatpuré
400grhermetiske tomater
0,5stkfennikel, frisk
2ssgressløk, frisk
3ssbasilikum, frisk
0,25tspepper
0,5tssalt
sukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pizza med reker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,14433,55Kcal
Protein7,5725,61gram
Karbohydrat13,6246,08gram
Kostfiber1,444,87gram
Fett4,5015,23gram
Mettet fett1,434,84gram
Salt1,093,70gram
Pris på oppskriftenKr 7,28Kr 24,63Kroner
Hele oppskriften veier1 353 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 180 grader.
Rør ut gjær i lunkent vann, tilsett olje, salt og mesteparten av hvetemelet. Arbeid til en fast glatt deig. Sett til heving i ca. 20 minutter.
Kjevle ut pizzadeigen, ca. 40 cm, legg den på bakepapir på bakebrett. La bunnen heve i ca. 10 minutter.
Stek pizzabunnen i ca. 10 minutter.

Pizzasaus
Finhakk grønnsaker.
Surr løk blank i olivenolje eller smør, rør inn tomatpuré.
Tilsett hermetiske tomater og fennikel og la sausen koke på svak varme ca. 8 – 10 minutter.
Tilsett tørre urter slik at de får tid til å trekke i sausen. Friske urter has i når sausen er ferdig kokt. Smak til med salt og pepper og litt sukker.
Fordel tomatsausen over den halvstekte pizzabunnen og legg ost på toppen. Dryss over pizzakrydder.
Stek i ca. 10 minutter ved 220 grader til osten har smeltet og fått farge. Ta ut pizzaen, strø over reker og sett tilbake i ovnen i ett minutt slik at rekene blir varmet opp.
Legg over på et fat og dryss litt frisk basilikum på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29401)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rekepizza.Rekepizza.
Denne retten har 131,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med reker.Pizza med reker.
Denne retten har 128,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.