Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pizza med spinat. pølse. salami og rød paprika




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkrød paprika
125gritaliensk pølse, uten skinn og smuldret - eller pølse etter smak
150grspinat uten stilker
1dashsalt
1stknapolitansk pizzadeig (se egen oppskrift), hevet to ganger
hvetemel til utbaking
0,75dlrå tomatsaus
2skive(r)løk, delt i to
4tynn(e) skive(r)salami, strimlet
1tynn(e) skive(r)prosciutto eller spekeskinke, grovhakket
125grmozzarellaost i skiver
2ssnyrevet parmesanost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-sennep
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pizza med spinat. pølse. salami og rød paprika med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190,991 847,35Kcal
Protein11,24108,72gram
Karbohydrat9,5392,18gram
Kostfiber1,3513,06gram
Fett11,69113,07gram
Mettet fett5,1649,91gram
Salt1,5515,03gram
Pris på oppskriftenKr 10,46Kr 101,17Kroner
Hele oppskriften veier967 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvarm stekovnen til 225 C. Grill eller rist paprikaen på et stekebrett under grillen eller i ovnen til skallet er lett svidd hele veien rundt. Vend den når det trenges. Legg paprikaen rett fra ovnen i en bolle og dekk godt til. La den dampe seg lunken i ca. 15 minutter. Flå den. Del den i to på langs, skrap ut frøene og skjær bort seige, hvite ribber. Kutt den til slutt i lange, tynne strimler.

Surr pølsen i en stekepanne ved middels varme i 5-10 minutter til kjøttet danner fine, gjennomstekte smuler. Rør ofte.

Skyll i mellomtiden spinaten, men ikke tørk den. Legg den i en kasserolle og strø på litt salt. Kok den myk under lokk ved middels varme i 2-4 minutter. Vend av og til. Slå av vannet. Kryst ut resterende væske og grovhakk spinaten.

Forvarm stekeovnen til 225 C.

Kjevle eller klem deigen ut til en rund leiv, ca. 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg forsiktig leiven midt på.

Hell tomatsausen midt på leiven. Bre sausen utover med baksiden av en skje. La det være en 2,5 cm sausfri rand ytterst. Fordel pølsekjøttet over sausen. Fordel spinat, paprika, løk, salami og skinke på pølsekjøttet. Legg mozzarellaost på toppen og gi det hele et lett dryss parmesan.

Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca. 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6104)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med purre og chorizo.Pizza med purre og chorizo.
Denne retten har 190,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.