Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pizzabunn

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3,4 poeng. 3,4 poeng (av max 6) i snitt fra 42 lesere
Oppskriften har hatt 72206 lesere! 72206 lesere

Ingredienser

Porsjoner
25grTørrgjær
1,5dllunkent vann
4,5dlhvetemel
0,5tssalt
2sssmeltet smør
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Pizzabunn er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge




Fremgangsmåte:

Bland gjær og salt i melet, ha smelta smør i vannet og bland alt.
Hev til dobbel størrelse.
Stekes midt i ovnen - ca.225 gr. i ca. 20 minutter.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 255,541 200,4660,0 %
Fett: 5,1123,99 gr34,3 %Fett17,98 %
Protein: 8,7541,08 gr82,2 %Protein13,68 %
Karbo: 41,98197,10 gr65,7 %Karbo65,67 %
Fiber: 3,3915,92 gr53,1 %Fiber2,65 %
Mettet fett: 2,6512,44 gr62,2 %
Salt: 0,602,82 gr56,5 %
Hele oppskriften veier 469,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,83 .-
Pris 1 porsjonerKr. 8,59 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 8,59.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pizzasnurrer til frokost hos oss.Les mer om Grov pizza hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968810



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser