Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Pizzabunn

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3,4 poeng. 3,4 poeng (av max 6) i snitt fra 42 lesere
Oppskriften har hatt 73263 lesere! 73263 lesere
Pizzabunn har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 255,18 kcal ......Protein: 8,74 g ......Fett: 5,1 g ......Mettet fett: 2,65 g
Karbohydrater: 41,89 g ......Kostfiber: 3,38 g .....Natrium: 323,69 mg .......Pris: 1,83 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grTørrgjær
1,5dllunkent vann
4,5dlhvetemel
0,5tssalt
2sssmeltet smør
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kirsti Nilsen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge

Fremgangsmåte:

Bland gjær og salt i melet, ha smelta smør i vannet og bland alt.
Hev til dobbel størrelse.
Stekes midt i ovnen - ca.225 gr. i ca. 20 minutter.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 255,181 200,6260,0 %
Fett: 5,1024,00 g34,3 %Fett17,98 %
Protein: 8,7441,12 g82,2 %Protein13,7 %
Karbo: 41,89197,09 g65,7 %Karbo65,66 %
Fiber: 3,3815,90 g53,0 %Fiber2,64 %
Mettet fett: 2,6512,47 g62,3 %
Salt: 0,813,81 g76,1 %
Hele oppskriften veier 470,5 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,83 .-
Pris 1 porsjonerKr. 8,61 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 8,61.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pizza grunndeig hos oss.Les mer om Snurrepizza hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968810



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen