Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Pizzabunn

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3,4 poeng. 3,4 poeng (av max 6) i snitt fra 42 lesere
Oppskriften har hatt 73026 lesere! 73026 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Pizzabunn har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 255,18 Kcal ......Protein: 8,74 gram ......Fett: 5,1 gram ......Mettet fett: 2,65 gram
Karbohydrater: 41,89 gram ......Kostfiber: 3,38 gram .....Natrium: 323,69 mg .......Pris: 1,83 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grTørrgjær
1,5dllunkent vann
4,5dlhvetemel
0,5tssalt
2sssmeltet smør
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kirsti Nilsen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge

Fremgangsmåte:

Bland gjær og salt i melet, ha smelta smør i vannet og bland alt.
Hev til dobbel størrelse.
Stekes midt i ovnen - ca.225 gr. i ca. 20 minutter.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 255,181 200,6260,0 %
Fett: 5,1024,00 gr34,3 %Fett17,98 %
Protein: 8,7441,12 gr82,2 %Protein13,7 %
Karbo: 41,89197,09 gr65,7 %Karbo65,66 %
Fiber: 3,3815,90 gr53,0 %Fiber2,64 %
Mettet fett: 2,6512,47 gr62,3 %
Salt: 0,813,81 gr76,1 %
Hele oppskriften veier 470,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,83 .-
Pris 1 porsjonerKr. 8,61 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 8,61.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pizza med varianter av fyll hos oss.Les mer om Pizzasnurrer til frokost hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968810



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen