Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pizzabunn

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3,4 poeng. 3,4 poeng (av max 6) i snitt fra 41 lesere
Oppskriften har hatt 72154 lesere! 72154 lesere

Ingredienser

Porsjoner
25grTørrgjær
1,5dllunkent vann
4,5dlhvetemel
0,5tssalt
2sssmeltet smør
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge




Fremgangsmåte:

Bland gjær og salt i melet, ha smelta smør i vannet og bland alt.
Hev til dobbel størrelse.
Stekes midt i ovnen - ca.225 gr. i ca. 20 minutter.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 255,541 200,4660,0 %
Fett: 5,1123,99 gr34,3 %Fett17,98 %
Protein: 8,7541,08 gr82,2 %Protein13,68 %
Karbo: 41,98197,10 gr65,7 %Karbo65,67 %
Fiber: 3,3915,92 gr53,1 %Fiber2,65 %
Mettet fett: 2,6512,44 gr62,2 %
Salt: 0,602,82 gr56,5 %
Hele oppskriften veier 469,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,83 .-
Pris 1 porsjonerKr. 8,59 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 8,59.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pizza med varianter av fyll hos oss.Les mer om Lennarts pizzasnacks hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968810



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser