Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pizzabunner glutenfrie

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,25 Kcal: 235,37 Fett: 9,89 gr Protein: 1,50 gr Karbo: 34,01 gr
Mettet fett: 1,57 gr Kostfiber: 2,16 gr Salt av natrium: 0,58 gr
Oppskriften har hatt 16097 lesere! 16097 lesere

Ingredienser

Porsjoner
25grgjær
2dlvann
1sshusk
0,5dlolivenolje
0,5tssalt
Ca 3,75dlfin glutenfri melblanding
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater57,79 prosent
Protein2,54 prosent
Fett37,81 prosent
Kostfiber1,83 prosent

Totalpris for 3 porsjoner

Kr 15,11

Pris pr porsjon

Kr 5,04
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Smul gjæren i bakebollen. Varm vannet til fingervarmt. Hell vannet over gjæren og rør til den er oppløst. Bland i husk, rør rundt og la skallene svelle i 10 minutter til det blir en tykk og geléaktig masse. Tilsett olivenolje, salt og mesteparten av melblandingen. Spar litt til utbakingen. Arbeid deigen godt i maskinen. La den heve tildekket ca 30 minutter.

Strø resten av melet på arbeidsbenken og kna deigen godt. Del deigen i tre deler. Form hver del til en bolle og kjevle den ut til en rund plate. Hvis bunnene skal forstekes, må de prikkes godt eller kjevles over med et lefsekjevle mot slutten av kjevlingen. Deigen kan også kjevles ut til én stor pizza som dekker en stekeovnsplate.

Hvis pizzaen skal fryses uten fyll, forstekes de midt i ovnen ved 250 C i 7-8 minutter, eller stekes med fyll ved samme temperatur i 12-15 minutter.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:5926



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen