Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Pizzabunner glutenfrie

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Oppskriften har hatt 16724 lesere! 16724 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Pizzabunner glutenfrie har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 234,81 Kcal ......Protein: 1,49 gram ......Fett: 9,87 gram ......Mettet fett: 1,56 gram
Karbohydrater: 33,93 gram ......Kostfiber: 2,15 gram .....Natrium: 317,76 mg .......Pris: 3,25 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgjær
2dlvann
1sshusk
0,5dlolivenolje
0,5tssalt
Ca 3,75dlfin glutenfri melblanding
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

Smul gjæren i bakebollen. Varm vannet til fingervarmt. Hell vannet over gjæren og rør til den er oppløst. Bland i husk, rør rundt og la skallene svelle i 10 minutter til det blir en tykk og geléaktig masse. Tilsett olivenolje, salt og mesteparten av melblandingen. Spar litt til utbakingen. Arbeid deigen godt i maskinen. La den heve tildekket ca 30 minutter.

Strø resten av melet på arbeidsbenken og kna deigen godt. Del deigen i tre deler. Form hver del til en bolle og kjevle den ut til en rund plate. Hvis bunnene skal forstekes, må de prikkes godt eller kjevles over med et lefsekjevle mot slutten av kjevlingen. Deigen kan også kjevles ut til én stor pizza som dekker en stekeovnsplate.

Hvis pizzaen skal fryses uten fyll, forstekes de midt i ovnen ved 250 C i 7-8 minutter, eller stekes med fyll ved samme temperatur i 12-15 minutter.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 234,81364,7418,2 %
Fett: 9,8715,33 gr21,9 %Fett37,83 %
Protein: 1,492,31 gr4,6 %Protein2,53 %
Karbo: 33,9352,70 gr17,6 %Karbo57,79 %
Fiber: 2,153,34 gr11,1 %Fiber1,83 %
Mettet fett: 1,562,42 gr12,1 %
Salt: 0,791,23 gr24,7 %
Hele oppskriften veier 466 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,25 .-
Pris 3 porsjonerKr. 15,15 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 5,05.-Vis fullt næringsinnhold









Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:5926



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen