Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Pizzabunner glutenfrie

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Oppskriften har hatt 17241 lesere! 17241 lesere
Pizzabunner glutenfrie har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 234,81 kcal ......Protein: 1,49 g ......Fett: 9,87 g ......Mettet fett: 1,56 g
Karbo: 33,93 g ......Kostfiber: 2,15 g .....Natrium: 317,76 mg .......Pris: 3,25 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgjær
2dlvann
1sshusk
0,5dlolivenolje
0,5tssalt
Ca 3,75dlfin glutenfri melblanding
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Få ukens oppskrifter på mail:
Eller les den på nettsiden



NB! Oppskriften Pizzabunner glutenfrie har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no

Fremgangsmåte:

Smul gjæren i bakebollen. Varm vannet til fingervarmt. Hell vannet over gjæren og rør til den er oppløst. Bland i husk, rør rundt og la skallene svelle i 10 minutter til det blir en tykk og geléaktig masse. Tilsett olivenolje, salt og mesteparten av melblandingen. Spar litt til utbakingen. Arbeid deigen godt i maskinen. La den heve tildekket ca 30 minutter.

Strø resten av melet på arbeidsbenken og kna deigen godt. Del deigen i tre deler. Form hver del til en bolle og kjevle den ut til en rund plate. Hvis bunnene skal forstekes, må de prikkes godt eller kjevles over med et lefsekjevle mot slutten av kjevlingen. Deigen kan også kjevles ut til én stor pizza som dekker en stekeovnsplate.

Hvis pizzaen skal fryses uten fyll, forstekes de midt i ovnen ved 250 C i 7-8 minutter, eller stekes med fyll ved samme temperatur i 12-15 minutter.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 234,81364,7418,2 %
Fett: 9,8715,33 g21,9 %Fett37,83 %
Protein: 1,492,31 g4,6 %Protein2,53 %
Karbo: 33,9352,70 g17,6 %Karbo57,79 %
Fiber: 2,153,34 g11,1 %Fiber1,83 %
Mettet fett: 1,562,42 g12,1 %
Salt: 0,791,23 g24,7 %
Hele oppskriften veier 466 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,25
Pris 3 porsjonerKr. 15,15Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 5,05Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!