Pizzabunner glutenfrie


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgjær
2dlvann
1sshusk
0,5dlolivenolje
0,5tssalt
Ca 3,75dlfin glutenfri melblanding


Fremgangsmåte:

Smul gjæren i bakebollen. Varm vannet til fingervarmt. Hell vannet over gjæren og rør til den er oppløst. Bland i husk, rør rundt og la skallene svelle i 10 minutter til det blir en tykk og geléaktig masse. Tilsett olivenolje, salt og mesteparten av melblandingen. Spar litt til utbakingen. Arbeid deigen godt i maskinen. La den heve tildekket ca 30 minutter.

Strø resten av melet på arbeidsbenken og kna deigen godt. Del deigen i tre deler. Form hver del til en bolle og kjevle den ut til en rund plate. Hvis bunnene skal forstekes, må de prikkes godt eller kjevles over med et lefsekjevle mot slutten av kjevlingen. Deigen kan også kjevles ut til én stor pizza som dekker en stekeovnsplate.

Hvis pizzaen skal fryses uten fyll, forstekes de midt i ovnen ved 250 C i 7-8 minutter, eller stekes med fyll ved samme temperatur i 12-15 minutter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 5926)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 234,81 Kcal
Protein 1,49 g
Fett 9,87 g
Karbo 33,93 g
Pris 3,25.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!