Pizzabunner glutenfrie

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgjær
2dlvann
1sshusk
0,5dlolivenolje
0,5tssalt
Ca 3,75dlfin glutenfri melblanding

Fremgangsmåte:

Smul gjæren i bakebollen. Varm vannet til fingervarmt. Hell vannet over gjæren og rør til den er oppløst. Bland i husk, rør rundt og la skallene svelle i 10 minutter til det blir en tykk og geléaktig masse. Tilsett olivenolje, salt og mesteparten av melblandingen. Spar litt til utbakingen. Arbeid deigen godt i maskinen. La den heve tildekket ca 30 minutter.

Strø resten av melet på arbeidsbenken og kna deigen godt. Del deigen i tre deler. Form hver del til en bolle og kjevle den ut til en rund plate. Hvis bunnene skal forstekes, må de prikkes godt eller kjevles over med et lefsekjevle mot slutten av kjevlingen. Deigen kan også kjevles ut til én stor pizza som dekker en stekeovnsplate.

Hvis pizzaen skal fryses uten fyll, forstekes de midt i ovnen ved 250 C i 7-8 minutter, eller stekes med fyll ved samme temperatur i 12-15 minutter.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 234,81 Kcal
Protein 1,49 g
Fett 9,87 g
Karbo 33,93 g
Pris 3,25.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 17463 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,5 poeng totalt (av max 6) fra 8 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 5926)

Ekstra info

Kategori: Pizza
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!