Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pizzadeig til langpanne

Oppskriften tar ca 1 time + å lage 1 time +     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,6 poeng. 4,6 poeng (av max 6) i snitt fra 124 lesere
Oppskriften har hatt 183237 lesere! 183237 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dllunkent vann
0,75pakkegjær
3ssolje
7,5dlmel
0,5tssalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Pizzadeig til langpanne er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse




Pizzadeig til langpanne.
Dette er en enkel og grei deig til pizza. Passende til stor langpanne.

Fremgangsmåte:

Rør ut gjær i vann.
Bland det andre og rør alt sammen. Settes til heving i bollen.
Ha mel på bakebordet og kjevle ut deigen slik at den passer i langpannen.
Legg deigen i langpannen og ha på ønsket fyll. Dryss med ost.
Stekes ved 225 grader i ca 25 minutter

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 233,66480,7624,0 %
Fett: 4,9210,12 gr14,5 %Fett18,95 %
Protein: 6,6213,62 gr27,2 %Protein11,33 %
Karbo: 39,6181,50 gr27,2 %Karbo67,8 %
Fiber: 2,234,59 gr15,3 %Fiber1,9 %
Mettet fett: 0,120,25 gr1,2 %
Salt: 0,300,62 gr12,5 %
Hele oppskriften veier 823 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,03 .-
Pris 4 porsjonerKr. 8,48 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 2,12.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pizza grunndeig hos oss.Les mer om Fullkornspizza med oliven, serranoskinke og ruccolasalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967352



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser