Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pizzahorn

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 33 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,13 Kcal: 270,93 Fett: 8,77 gr Protein: 8,06 gr Karbo: 38,99 gr
Mettet fett: 2,23 gr Kostfiber: 1,90 gr Salt av natrium: 0,16 gr
Oppskriften har hatt 44943 lesere! 44943 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grhvetemel
40grsukker
100grsmelta margarin
2stkegg lettpisket
1pakketørr gjær
3dlmelk

Fyll

Skinke finhakket
Revet gulost
Salt og pepper
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater57,56 prosent
Protein11,89 prosent
Fett29,13 prosent
Kostfiber1,4 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 22,64

Pris pr horn

Kr 1,42
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 horn

Rør gjæren sammen med melk og smelta smør. Blandes inn i det tørre og tilsett egg til slutt. Heves i 1 time.
Del deigen i 2 og kjevle ut til 2 sirkler som er ca 0.5 cm tykk. Del hver i 8 trekanter.

Fyll.
Legg en liten klatt skinke på hver. Dryss med ost og krydre med salt og pepper.

Rull trekantene sammen (begynn ytterst) og form de som en halvmåne. Settes på bakepapir på stekebrett. Pensles med egg og stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10-12 minutter

Til fyll kan det brukes masse annet også. Se gjerne på en vanlig pizza oppskrift for å få ideer.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Fullkornspizza med oliven, serranoskinke og ruccolasalat hos oss.Les mer om Sunn pizzabunn  hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22376



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen