Pizzahorn


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grhvetemel
40grsukker
100grsmelta margarin
2stkegg lettpisket
1pakketørr gjær
3dlmelk

Fyll

Skinke finhakket
Revet gulost
Salt og pepper


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 horn

Rør gjæren sammen med melk og smelta smør. Blandes inn i det tørre og tilsett egg til slutt. Heves i 1 time.
Del deigen i 2 og kjevle ut til 2 sirkler som er ca 0.5 cm tykk. Del hver i 8 trekanter.

Fyll.
Legg en liten klatt skinke på hver. Dryss med ost og krydre med salt og pepper.

Rull trekantene sammen (begynn ytterst) og form de som en halvmåne. Settes på bakepapir på stekebrett. Pensles med egg og stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10-12 minutter

Til fyll kan det brukes masse annet også. Se gjerne på en vanlig pizza oppskrift for å få ideer.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Barn i magen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22376)
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 270,93 Kcal
Protein 8,09 g
Fett 8,77 g
Karbo 38,96 g
Pris 2,11.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!