Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Plomme- og mandelsalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grrøde plommer
400grgule plommer
300grblå druer
1stksitron
50grskåldede druer
2dldruejuice, lys type
Ca 3,5sssirup, lys


Annonse


Næringsdeklarasjon for Plomme- og mandelsalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59,51150,36Kcal
Protein0,541,36gram
Karbohydrat13,3033,60gram
Kostfiber1,493,76gram
Fett0,130,33gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,010,02gram
Pris på oppskriftenKr 4,22Kr 10,66Kroner
Hele oppskriften veier1 516 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del plommene i to og ta ut steinene. Flå skinnet av plommene.

Skrell druene og -saft, druejuice og sirup, og gi det et oppkok. La det trekke på svak varme i 5 minutter.

Del mandlene i to, og rist dem lett i tørr stekepanne.

Bland frukt, lake og mandler, og la salaten trekke i 30 minutter før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6842)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.