Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Plomme-rabarbrasalsa




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
60grRødløk
1tsolje
5ssvineddik, helst balsamico
400grplommer
200grrabarbrastilker
3sssukker
Evt. salt
evt. Pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Plomme-rabarbrasalsa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70,77137,91Kcal
Protein0,611,19gram
Karbohydrat14,4528,16gram
Kostfiber2,164,21gram
Fett0,691,34gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,010,01gram
Pris på oppskriftenKr 5,61Kr 10,93Kroner
Hele oppskriften veier780 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk rødløken fint. Ha det i en gryte med olje og vineddik. Kok uten lokk til eddiken er kokt ned til 2 ss.
Skjær plommene i båter. Skjær rabarbrastilkene i 5 cm fyrstikktynne stenger. Ha plommer og rabarbra i gryten og dryss sukker på.
Varm opp under forsiktig omrøring, til sukkeret er smeltet (ca. 1 minutt).
Ta gryten fra varmen og la salsaen trekke 10 minutter.
Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22253)
Kategori: Salsa
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.