Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Plommegrøt

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 9033 lesere! 9033 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grPlommer
0,5litervann
2dlsukker etter smak
4ssjevning
1tsVaniljesukker
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Plommegrøt er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Grøt
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Plommene vaskes, renses, stenes ut og kokes i vannet under lokk ca. 5 min. Mosen søtes.

Jevning og Vanilesukker røres ut i 1 dl kaldt vann og helles i frukten på en gang og røres inn. Brukes det potetmel skal det ikke kokes etter at jevningen has i.
Den helles opp, drysse med sukker og avkjøles.

Fløte eller melk serveres til.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 86,78264,0313,2 %
Fett: 0,040,12 gr0,2 %Fett0,41 %
Protein: 0,240,73 gr1,5 %Protein1,1 %
Karbo: 20,9363,68 gr21,2 %Karbo96,47 %
Fiber: 0,872,65 gr8,8 %Fiber2 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,000,00 gr0,0 %
Hele oppskriften veier 1217 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,40 .-
Pris 4 porsjonerKr. 29,21 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 7,30.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22863



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser