Plommegrøt

Bilde av Plommegrøt.
Fotograf: Freeimages

Plommegrøt er godt og fint som dessert. Denne er fra Danmark og smaker bare nydelig.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grPlommer
0,5litervann
2dlsukker etter smak
4ssjevning
1tsVaniljesukker


Fremgangsmåte:

Plommene vaskes, renses, stenes ut og kokes i vannet under lokk ca. 5 min. Mosen søtes.

Jevning og Vanilesukker røres ut i 1 dl kaldt vann og helles i frukten på en gang og røres inn. Brukes det potetmel skal det ikke kokes etter at jevningen has i.
Den helles opp, drysse med sukker og avkjøles.

Fløte eller melk serveres til.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22863)
Tilberedningstid: 20-40 min
Kategori: Grøt
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 86,78 Kcal
Protein 0,24 g
Fett 0,04 g
Karbo 20,93 g
Pris 2,4.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!