Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Plommesaus med sennep og chili




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgplommer
500grløk, hakket
3dlriseddik
1tssalt
1tsrevet ingefær
1tssennepsfrø
1stkrød chili, finhakket
250grbrunt sukker
100grrosiner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Plommesaus med sennep og chili med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier73,26280,09Kcal
Protein0,652,49gram
Karbohydrat16,5063,08gram
Kostfiber1,706,50gram
Fett0,140,54gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,240,91gram
Pris på oppskriftenKr 6,47Kr 24,74Kroner
Hele oppskriften veier3 059 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del plommene og ta ut steinene. Hakk fruktkjøttet.

Ha plommer, løk, riseddik, salt, ingefær, sennepsfrø og chili i en kjele. Kok opp under omrøring. La blandingen småkoke på svak varme i 30 minutter. Rør av og til.

La blandingen renne av i et dørslag gjennom et kjøkkenhåndkle. Ha sausen i en kjele og tilsett brunt sukker og rosiner.

La sausen småkoke på svak varme i 45 minutter, til den har tyknet.

Fyll sausen på rene, varme glass og sett på lokk. Oppbevares kjølig. Holdbar i 4 uker.

Det perfekte følge til kylling eller svinekjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7373)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.