Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Plommesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literplommer
Ca 3,5stkepler
3dlsukker
2,5litervann
2dlstikkelsbær- eller rabarbrasaft


Annonse


Næringsdeklarasjon for Plommesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier45,34229,74Kcal
Protein0,160,81gram
Karbohydrat10,8154,77gram
Kostfiber0,552,79gram
Fett0,040,20gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,26Kr 6,38Kroner
Hele oppskriften veier4 054 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Plommer eller uskrelte, delte epler kokes i vannet til de kan presses gjennom en sil. Etter dette kokes massen opp igjen. Melet røres ut i kaldt vann og tilsettes sammen med sukkeret og saften.
Ta kasserollen av varmen slik at suppen ikke koker etter at den er jevnet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13688)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.