Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Plommevin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Et 40 liters anker
20kgplommer
10kgsukker
1kgrosiner
vand


Annonse


Næringsdeklarasjon for Plommevin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171,1851 011,64Kcal
Protein0,42125,16gram
Karbohydrat41,5012 367,00gram
Kostfiber1,39414,22gram
Fett0,0823,84gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,28gram
Pris på oppskriftenKr 3,77Kr 1 123,46Kroner
Hele oppskriften veier29 800 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Fra en gammel oppskriftsbok)

Knus plommene og overheld dem med 7 l vand, hvori oplöst 1 kg sukker. Lat det staa i 3 dage tildækket med et klæde. Pres saften fra, held vand paa igjen og pres; dette gjentaes flere ganger da saften er lei at faa ut. Fyldes paa ankeret, efterat, resten av sukket er oplöst i saften. Ved omklaring av vinen tilsættes 10-15 pl. hvit gelatin, som löses op i 1/2 l vand over damp. Tappes efter 6-7 ukers forlöp (efter klaringen. Al vin behandles slik hvor intet andet bemærkes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15675)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.