Plukkfisk

Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Oppskriften har fått 4,5 poeng (av max 6) fra 24 lesere
Oppskriften har hatt 52784 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2823)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett


NB! Oppskriften Plukkfisk har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 89,05 Kcal
Protein 7,12 g
Fett 3,15 g
Karbo 7,69 g
Pris 4,03.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgpoteter
6dlmelk
1stkhakket løk
1tssalt
500grkokt fisk (rester)
2sssmør
0,5tsmalt muskat

Fremgangsmåte:

Skrell og del potetene i terninger. Ha dem i en kjele og ha i melk så de blir så vidt dekket. Tilsett løk og salt. Kok opp og la koke ved svak varme til potetene er kokt. Røres av og til.Rens fisken og bland den i potetene. Tilsett smør. Smak til med muskat og varm opp.

Server med for eksempel revne gulerøtter.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!