Plukkfisk

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgpoteter
6dlmelk
1stkhakket løk
1tssalt
500grkokt fisk (rester)
2sssmør
0,5tsmalt muskat

Fremgangsmåte:

Skrell og del potetene i terninger. Ha dem i en kjele og ha i melk så de blir så vidt dekket. Tilsett løk og salt. Kok opp og la koke ved svak varme til potetene er kokt. Røres av og til.Rens fisken og bland den i potetene. Tilsett smør. Smak til med muskat og varm opp.

Server med for eksempel revne gulerøtter.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 89,05 Kcal
Protein 7,12 g
Fett 3,15 g
Karbo 7,69 g
Pris 4,03.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 52887 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,5 poeng totalt (av max 6) fra 24 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2823)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Tilberedningstid: 40 min Oppskriften er enkel å tilberede

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!