Plukkfisk


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgpoteter
6dlmelk
1stkhakket løk
1tssalt
500grkokt fisk (rester)
2sssmør
0,5tsmalt muskat


Fremgangsmåte:

Skrell og del potetene i terninger. Ha dem i en kjele og ha i melk så de blir så vidt dekket. Tilsett løk og salt. Kok opp og la koke ved svak varme til potetene er kokt. Røres av og til.Rens fisken og bland den i potetene. Tilsett smør. Smak til med muskat og varm opp.

Server med for eksempel revne gulerøtter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2823)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 88,89 Kcal
Protein 7,12 g
Fett 3,15 g
Karbo 7,64 g
Pris 4,03.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!