Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Plukkfisk

Oppskriften tar ca 40 min å lage 40 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 24 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,04 Kcal: 89,13 Fett: 3,15 gr Protein: 7,13 gr Karbo: 7,70 gr
Mettet fett: 1,98 gr Kostfiber: 0,73 gr Salt av natrium: 0,60 gr
Oppskriften har hatt 50115 lesere! 50115 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgpoteter
6dlmelk
1stkhakket løk
1tssalt
500grkokt fisk (rester)
2sssmør
0,5tsmalt muskat
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater34,55 prosent
Protein31,99 prosent
Fett31,8 prosent
Kostfiber1,63 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 83,99

Pris pr porsjon

Kr 21,00
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Skrell og del potetene i terninger. Ha dem i en kjele og ha i melk så de blir så vidt dekket. Tilsett løk og salt. Kok opp og la koke ved svak varme til potetene er kokt. Røres av og til.Rens fisken og bland den i potetene. Tilsett smør. Smak til med muskat og varm opp.

Server med for eksempel revne gulerøtter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Gryte med piggvar hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2823



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen