Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pocherte egg i mikroen




Ingredienser

Egg


Annonse


Fremgangsmåte:

Hell 2 ss vann i en liten skål eller i en tekopp. Knekk egget og la det forsiktig gli ned i vannet. Stikk forsiktig hull i plommen med en tannpirker. Dekk med matpapir. Kok på middels varme (400w) i : 1 egg 1 1/4 - 1 1/2 minutt, 2 egg 2 - 2 1/2 minutt, 4 egg 4 - 4 1/2 minutt.

La det stå et par minutter før servering. Eggehviten skal være hvit og ugjennomsiktig.

OBS!
Resultatet blir best og jevnest hvis man bare pocherer ett egg i hver form/kopp. Skal man f.eks. pochere 4 egg, kan de kokes samtidig, men i hver sin form/kopp.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20074)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.