Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pølsepai 2



Pølsepai 2 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Pai trenger ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, suppler med purre og gressløk, og du har en god hverdagspai til piknik eller matpakken. Spis den som den er, eller server med en deilig frisk salat.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 8stkgrillpølse
1stkpurre
4stkegg
2,5dlmelk
200grhvitost
2ssfrisk gressløk , hakket
0,5tspepper

PAIBUNN:

125grsmør
200grhvetemel
2ssvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pølsepai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier240,67676,39Kcal
Protein10,2028,67gram
Karbohydrat11,2231,53gram
Kostfiber0,772,16gram
Fett17,0547,92gram
Mettet fett9,3726,33gram
Salt0,872,44gram
Pris på oppskriftenKr 4,20Kr 11,80Kroner
Hele oppskriften veier1 686 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Smuldre smør og mel i en bolle, tilsett kaldt vann. Sett deigen kaldt i ca. 30 minutter. Del deigen i porsjonsstørrelser og trykk den ut i paiformer. Prikk bunnene med en gaffel og forstek på nederste rille på 200 °C i ca. 15 minutter.
2. Vask purre. Skjær pølse og purre i skiver. Fres skivene raskt i en stekepanne med olje, og legg det over i paibunnen. Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper og hell over pølsene.
3. Stek til eggeblandingen er stivnet og paiene har fått en fin, gyllen farge, ca. 30 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 31342)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pølsepai 2.Pølsepai 2.
Denne retten har 240,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pølser Paisanne.Pølser Paisanne.
Denne retten har 118,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med falukorv.Pai med falukorv.
Denne retten har 197,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pølsepai.Pølsepai.
Denne retten har 222,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quiche med pølse og cheddar.Quiche med pølse og cheddar.
Denne retten har 225,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.