Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Polarbrød

Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 10 lesere
Oppskriften har hatt 19061 lesere! 19061 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2tstørrgjær evt. 15 gr fersk gjær
0,5dlvann
0,5kghvetemel
2tssalt
1tsbakepulver
1ssolivenolje
2,5dlmineralvann med kullsyre
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland gjæren med 0,5 dl vanlig vann (37 gr). Bland alle ingrediensene og spe med mineralvannet til en fast og fuktig deig. Heves 2 ganger.
Del deigen i 8 og lag 1 cm tykke emner som du stikker med gaffel for å unngå luftbobler.
Stekes på varm takke eller støpjernspanne. Snu ofte for å få jevn steking.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 227,031 886,6294,3 %
Fett: 2,2718,86 gr26,9 %Fett8,99 %
Protein: 7,1859,67 gr119,3 %Protein12,65 %
Karbo: 43,35360,24 gr120,1 %Karbo76,37 %
Fiber: 2,2418,61 gr62,0 %Fiber1,97 %
Mettet fett: 0,312,58 gr12,9 %
Salt: 1,3611,28 gr225,5 %
Hele oppskriften veier 831 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,19 .-
Pris 1 porsjonerKr. 9,89 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 1,24.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bladet kuvertbrød hos oss.Les mer om Sandwich kake 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118969272



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser