Polarbrød


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2tstørrgjær evt. 15 gr fersk gjær
0,5dlvann
0,5kghvetemel
2tssalt
1tsbakepulver
1ssolivenolje
2,5dlmineralvann med kullsyre


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland gjæren med 0,5 dl vanlig vann (37 gr). Bland alle ingrediensene og spe med mineralvannet til en fast og fuktig deig. Heves 2 ganger.
Del deigen i 8 og lag 1 cm tykke emner som du stikker med gaffel for å unngå luftbobler.
Stekes på varm takke eller støpjernspanne. Snu ofte for å få jevn steking.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Fra vårt matforum
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118969272)
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 226 Kcal
Protein 7,14 g
Fett 2,26 g
Karbo 43,16 g
Pris 1,18.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!