Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Polenta Valdostana




Ingredienser

Polenta (grunnoppskrift)
7½ dl vann
salt
300 g mellomfint maismel

Ytterligere:
180 g fontina (råmelksost)
80 g smør


Annonse


Fremgangsmåte:

Vannet kokes opp med saltet. Melet helles i og kokes opp under stadig omrøring én gang.
Deretter kokes den videre ved svak varme i ca. 30 min.

Imens skjæres osten i små terninger. Når polentaen er ferdig tas den fra varmen og tilsettes smør og ost. Grøten røres over svak varme noen minutter til osten er smeltet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22188)
Kategori: Grøt
Land: Italia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Semulegrøt 2.Semulegrøt 2.
Denne retten har 85,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.