Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Polentamos med blåmuggost og rosmarin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grsnarkokt polenta
50grsmør
2ssolivenolje
100grsmuldret gorgonzola
100grmascarpone
bladene fra en kvast hakket rosmarin
havsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Polentamos med blåmuggost og rosmarin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier431,21455,14Kcal
Protein8,539,00gram
Karbohydrat23,6124,92gram
Kostfiber1,791,89gram
Fett33,2335,07gram
Mettet fett18,8419,89gram
Salt1,051,11gram
Pris på oppskriftenKr 11,38Kr 12,01Kroner
Hele oppskriften veier422 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell 6 dl vann i en kjele og varm det til kokepunktet. Hell i polentaen mens du rører kraftig med en tresleiv i 5 minutter på middels varme. Polentaen vil da tykne og stivne slik at det blir tyngre å røre, men fortsett for å unngå klumper.

Ha i smør, olivenolje og gorgonzola. Bland godt. Rør inn mascarpone, rosmarin og pepper. Salt om nødvendig, men husk at gorgonzolaen er svært salt. Bland og server.

Server gjerne en tomat- og olivensalat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6060)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.