Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Polsk honninggjærkake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grgjær,
100grbrunt sukker,
5ssmelk,
250grhvetemel
4stkegg
1tskanel,
0,5tsmalt nellik,
1knivsoddmuskat,
300grhonning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Polsk honninggjærkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier266,032 611,11186,51Kcal
Protein6,4463,214,51gram
Karbohydrat52,90519,2237,09gram
Kostfiber1,5114,821,06gram
Fett2,8527,972,00gram
Mettet fett0,777,560,54gram
Salt0,101,010,07gram
Pris på oppskriftenKr 5,09Kr 49,96Kr 3,57.-
Hele oppskriften veier982 totalt982 pr porsj70 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

Rør gjæren ut i 2 ts brunt sukker og 5 ss lunken melk. La det stå i 15 minutter i romtempratur.

Melet siktes i en bolle. Ha i sukker og krydder. Rør i gjæren, eggene og den varme honningen. Rør godt. Hell deigen i en formkakeform (eller liten langpanne) som er dekket med bakepapir. Heves og stekes ved 175-180 grader i 60 - 75 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20012)
Kategori: Gjærbakst
Land: Polen

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.