Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Porsdram




Ingredienser

Pors
Brennevin


Annonse


Fremgangsmåte:

Plukk 1.5 dl hannrakler av pors på Valborgaften (30 april). La dem trekke i 70 cl brennevin i 12 timer. Filtrer og tapp på flaske. Vinner mye på å lagres.

Plukk 1 dl nyutsprungne blader av pors om våren. La dem trekke i 70 cl brennevin i 1-1,5 dager på et mørkt sted. Filtrer og tapp på flaske. Vinner mye på å lagres.

Hurtigdram av pors.
Plukk porsblader og fyll en flaske, ha på brennevin og la stå en time. Nå har du pors dram å by på.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16286)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Johannesurtlikør.Johannesurtlikør.
Denne retten har 256,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 33,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.