Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Porsjonskabaret




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlbuljong av terninger
3plate(r)gelatin
4stkegg hardkokte
4skive(r)mager skinke
4stkoliven
salatblad


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Porsjonskabaret med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69,41102,16Kcal
Protein6,759,94gram
Karbohydrat0,230,34gram
Kostfiber0,090,13gram
Fett4,596,76gram
Mettet fett1,261,85gram
Salt0,981,44gram
Pris på oppskriftenKr 3,05Kr 4,49Kroner
Hele oppskriften veier589 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gelatinen i kaldt vann til den er bløt. Vri den godt opp og smelt den i halvparten av buljongen.

Bland resten av buljongen i og hell et tynt lag i bunnen av 4 porsjonsformer. Sett dem kaldt til geléen stivner.

Legg oliven-skiver på geléen og dekk med en skinkeskive og et hardkokt egg uten skall.

Hell over resten av buljongen og sett formene kaldt til geléen har stivnet.

Sett formene i varmt vann et øyeblikk og hvelv dem på fat. Pynt med salatblad og server ristet loff og rundtstykker og smør til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12647)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.