Porsjonsomelett


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
(per person)
2stkegg
2ssvann eller fløte
litt salt

Alternative fyll:

reker
revet ost, strimlet kalkun/kyllingpålegg og purre
smelteost fra tube og hakkede urter
røkelaks og gressløk
stekte poteter og bacon
tomat, fetaost, oregano og oliven


Fremgangsmåte:

Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser når den slippes i. Trekk røren inn mot midten, slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Legg på ønsket fyll på den ene halvparten av omeletten og brett den andre halvparten over. Hvelv omeletten over på tallerken slik at undersiden kommer opp. Ristet brød og litt salat er godt tilbehør.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 15859)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 116,46 Kcal
Protein 10,19 g
Fett 8,3 g
Karbo 0,25 g
Pris 3,59.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!