Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Porterstek




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgbenfritt oksekjøtt

Kokekraft:

1halvflaske(r)eksport eller bokkøl, 3 dl
1dlsolbærsaft, ublandet
0,75dlsoyasaus
7stkeinerbær, tørkedeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
8stkhel pepper
2tsoregano eller timian
2stkløk i skiver
3stkbuljongterninger

Saus:

7dlsilt kokekraft + vann
4sshvetemel
1,5dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Porterstek med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,59378,36Kcal
Protein11,1443,64gram
Karbohydrat3,8014,89gram
Kostfiber0,220,86gram
Fett3,6714,38gram
Mettet fett1,967,68gram
Alkohol0,48 %
Salt1,274,98gram
Pris på oppskriftenKr 8,97Kr 35,14Kroner
Hele oppskriften veier3 134 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fordi kjøttet kokes i en spesielt smaksrik kraft, blir det like fyldig på smak og farge som en grytestek. Surr om nødvendig kjøttet.

Mål opp alt til kokekraften i et kokekar hvor kjøttet ligger trangt. Kok opp kraften. Legg i kjøttet og la det trekke under lokk på svak varme i ca 90 minutter. Snu steken et par ganger under kokingen siden den ikke helt dekkes av kraften. Prøv med en prøvenål eller strikkepinne. Når kjøttet kjennes mørt ut er det ferdig.

Ta kokekaret av varmen. La kjøttet ligge i kraften ca 20 minutter før det skjæres opp i tynne, jevne skiver.

Sil og mål kokekraften. Spe med vann og hell alt i et kokekar. Visp ut melet i fløten til en glatt jevning. Rør den i kraften, kok opp under omrøring og la sausen koke i 3-5 minutter. Smak til.

Server kjøttet varmt eller kaldt med varm saus, kokte poteter og kokte grønnsaker, for eksempel erter, brekkbønner eller rosenkål.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10517)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.
Denne retten har 103,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskt kjøtt og suppe 1.Ferskt kjøtt og suppe 1.
Denne retten har 41,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksebringe med linser.Oksebringe med linser.
Denne retten har 177,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.
Denne retten har 81,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i snøre med kremet løk.Biff i snøre med kremet løk.
Denne retten har 48,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksestek i kefir.Oksestek i kefir.
Denne retten har 100,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pabellon Criollo fra Venezuela.Pabellon Criollo fra Venezuela.
Denne retten har 107,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marokkanske kjøttboller.Marokkanske kjøttboller.
Denne retten har 88,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sosekjøtt - kjøtt i mørke.Sosekjøtt - kjøtt i mørke.
Denne retten har 99,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokt sprengt oksebryst.Kokt sprengt oksebryst.
Denne retten har 132,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i curry.Biff i curry.
Denne retten har 228,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.