Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Portvingelé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literinnkokt viltkraft
2dlportvin
1ssbrunt sukker
0,5stksitron, saften
15plate(r)gelatin


Annonse


Næringsdeklarasjon for Portvingelé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier35,81469,11Kcal
Protein1,2516,38gram
Karbohydrat3,3744,15gram
Kostfiber0,010,13gram
Fett0,081,05gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol2,37 %
Salt0,8511,12gram
Pris på oppskriftenKr 5,29Kr 69,30Kroner
Hele oppskriften veier1 310 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk klar og fin kraft. Kok denne opp sammen med portvin, sukker og sitronsaft. Bland inn gelatin som er oppbløtt i vann. La geleen stivne i en bolle. Snu den ut av bollen når den er stiv.

Skjær geleen i pene skiver og server den som garnityr til steik eller kaldt kjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9574)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.