Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Portvinskoteletter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)villsvinkoteletter, á 175 g
1stkappelsin
2stkpærer
2,5dlportvin
2ssmargarin eller smør
1dashsalt
1dashpepper
1,5dltyttebær
0,5dlcrème fraiche
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Portvinskoteletter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121,42455,75Kcal
Protein10,3338,77gram
Karbohydrat4,0315,13gram
Kostfiber1,114,17gram
Fett5,0518,96gram
Mettet fett1,656,19gram
Alkohol2,33 %
Salt0,180,66gram
Pris på oppskriftenKr 21,35Kr 80,14Kroner
Hele oppskriften veier1 501 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Snitt kotelettene langs kanten. Vask appelsinen godt og skrell den. Skjær skallet i tynne strimler og press saften av appelsinen. Skrell pærene, del dem i fire og fjern kjernhuset.

Hell portvin, appelsinskall og -saft i en kjele. Kok opp og tilsett pærebåtene. La det syde i ca 5 minutter.

Stek kotelettene i matfett, 5 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ta pærene opp av kjelen. Legg i tyttebær og gi det et oppkok. Bland inn crème fraiche og kok sausen et par minutter.

Legg kotelettene opp på varme tallerkener sammen med pærene. Hell sausen over kotelettene. Server rosenkål og eventuelt kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10816)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.