Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Posjert hvitfisk i basilikumcreme




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grhvit fiskefilet (piggvar, rødspette, sjøørret, torsk)
40 g salt pr. liter vann
vann så fisken dekkes

Creme

2sssjalottløk, hakket
1feddhvitløk, hakket
1dlfiskekraft
1dlhvitvin, tørr
0,5dlkremfløte
1potte(r)basilikum, frisk
200grsmør
ørlite sitronsaft
1dashsalt
hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Posjert hvitfisk i basilikumcreme med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier223,53530,05Kcal
Protein7,4717,71gram
Karbohydrat0,541,28gram
Kostfiber0,310,74gram
Fett20,4348,44gram
Mettet fett12,7130,14gram
Alkohol1,00 %
Salt0,501,19gram
Pris på oppskriftenKr 14,38Kr 34,10Kroner
Hele oppskriften veier949 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken deles i serveringsbiter og posjeres i 7 – 9 minutter etter tykkelse.

Ha fiskekraft og hvitvin i en kjele. Tilsett hakket løk og hvitløk.
La det koke inn (reduseres) til1/2 dl. Hell i fløte og kok opp. Kjør mykt smør og basilikum i en food processor til grønt. Pisk det inn i sausen litt etter litt. Sausen skal ikke koke. Smak godt til.

Fordel sausen i dype (varme) tallerkener og legg fisken over. Pynt med dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 24458)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dampet fisk med ingefær.Dampet fisk med ingefær.
Denne retten har 198,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.