Posjerte egg


Oppskriften er middels å tilberede
Oppskriften har fått 3,7 poeng (av max 6) fra 9 lesere
Oppskriften har hatt 26417 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3109)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse


NB! Oppskriften Posjerte egg har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 25,5 Kcal
Protein 2,23 g
Fett 1,82 g
Karbo 0,05 g
Pris 0,84.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkegg
Ca 1litervann
1tssalt
1tseddik

Fremgangsmåte:

Kok opp vann med salt og eddik i en dyp stekepanne eller lav kjele. Knekk ett og ett egg i en liten øse, som er smurt med litt olje. La eggene gli forsiktig fra øsen over i vannet.
Samle hviten rundt plommen etter hvert som den stivner. La eggene trekke til hviten er fast,- ca 4 minutter. Ta dem opp med hullsleiv.
Legges forsiktig over på fat.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!