Posjerte egg

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkegg
Ca 1litervann
1tssalt
1tseddik

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 25,5 Kcal
Protein 2,23 g
Fett 1,82 g
Karbo 0,05 g
Pris 0,8.- kr

Fremgangsmåte:

Kok opp vann med salt og eddik i en dyp stekepanne eller lav kjele. Knekk ett og ett egg i en liten øse, som er smurt med litt olje. La eggene gli forsiktig fra øsen over i vannet.
Samle hviten rundt plommen etter hvert som den stivner. La eggene trekke til hviten er fast,- ca 4 minutter. Ta dem opp med hullsleiv.
Legges forsiktig over på fat.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Oppskriften har hatt 26921 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,7 poeng totalt (av max 6) fra 9 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3109)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!