Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Posjerte egg

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,7 poeng. 3,7 poeng (av max 6) i snitt fra 9 lesere
Oppskriften har hatt 25597 lesere! 25597 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkegg
Ca 1litervann
1tssalt
1tseddik
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Posjerte egg er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Kok opp vann med salt og eddik i en dyp stekepanne eller lav kjele. Knekk ett og ett egg i en liten øse, som er smurt med litt olje. La eggene gli forsiktig fra øsen over i vannet.
Samle hviten rundt plommen etter hvert som den stivner. La eggene trekke til hviten er fast,- ca 4 minutter. Ta dem opp med hullsleiv.
Legges forsiktig over på fat.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 25,5078,523,9 %
Fett: 1,825,60 gr8,0 %Fett64,23 %
Protein: 2,236,87 gr13,7 %Protein34,98 %
Karbo: 0,050,15 gr0,1 %Karbo0,78 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,521,60 gr8,0 %
Salt: 0,461,41 gr28,2 %
Hele oppskriften veier 1231,76 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.0,84 .-
Pris 4 porsjonerKr. 10,35 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 2,59.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Egg cocotte 3 hos oss.Les mer om Omelette con gli spinaci (Spinat omeletter) hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3109



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser