Aktuelt akkurat nå!
Makrell...Sommermat...Grillmat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Posjerte egg

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkegg
Ca 1litervann
1tssalt
1tseddik

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 25,5 Kcal
Protein 2,23 g
Fett 1,82 g
Karbo 0,05 g
Pris 0,8.- kr

Fremgangsmåte:

Kok opp vann med salt og eddik i en dyp stekepanne eller lav kjele. Knekk ett og ett egg i en liten øse, som er smurt med litt olje. La eggene gli forsiktig fra øsen over i vannet.
Samle hviten rundt plommen etter hvert som den stivner. La eggene trekke til hviten er fast,- ca 4 minutter. Ta dem opp med hullsleiv.
Legges forsiktig over på fat.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Oppskriften har hatt 27028 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,7 poeng totalt (av max 6) fra 9 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3109)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!