Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Posjerte egg

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,7 poeng. 3,7 poeng (av max 6) i snitt fra 9 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 0,84 Kcal: 25,50 Fett: 1,82 gr Protein: 2,23 gr Karbo: 0,05 gr
Mettet fett: 0,52 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,46 gr
Oppskriften har hatt 25190 lesere! 25190 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkegg
Ca 1litervann
1tssalt
1tseddik
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater0,78 prosent
Protein34,98 prosent
Fett64,23 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 10,35

Pris pr porsjon

Kr 2,59
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Kok opp vann med salt og eddik i en dyp stekepanne eller lav kjele. Knekk ett og ett egg i en liten øse, som er smurt med litt olje. La eggene gli forsiktig fra øsen over i vannet.
Samle hviten rundt plommen etter hvert som den stivner. La eggene trekke til hviten er fast,- ca 4 minutter. Ta dem opp med hullsleiv.
Legges forsiktig over på fat.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Egg cocotte 3 hos oss.Les mer om Egg og spinat i ostesaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3109



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen