Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Posjerte egg

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,7 poeng. 3,7 poeng (av max 6) i snitt fra 9 lesere
Oppskriften har hatt 25929 lesere! 25929 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Posjerte egg har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 25,5 Kcal ......Protein: 2,23 gram ......Fett: 1,82 gram ......Mettet fett: 0,52 gram
Karbohydrater: 0,05 gram ......Kostfiber: 0 gram .....Natrium: 246,78 mg .......Pris: 0,84 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkegg
Ca 1litervann
1tssalt
1tseddik
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

Kok opp vann med salt og eddik i en dyp stekepanne eller lav kjele. Knekk ett og ett egg i en liten øse, som er smurt med litt olje. La eggene gli forsiktig fra øsen over i vannet.
Samle hviten rundt plommen etter hvert som den stivner. La eggene trekke til hviten er fast,- ca 4 minutter. Ta dem opp med hullsleiv.
Legges forsiktig over på fat.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 25,5078,653,9 %
Fett: 1,825,61 gr8,0 %Fett64,23 %
Protein: 2,236,88 gr13,8 %Protein34,98 %
Karbo: 0,050,15 gr0,1 %Karbo0,78 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,521,60 gr8,0 %
Salt: 0,621,90 gr38,1 %
Hele oppskriften veier 1233,76 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.0,84 .-
Pris 4 porsjonerKr. 10,36 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 2,59.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Egg Florentine hos oss.Les mer om Rundstykker med innbakte egg hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3109



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen