Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Posteifylte ryper




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkrypebryst eller 2 ryper
1tssalt
1krmpepper

Fyll:

100grbacon, i strimler
50grsjampinjonger
2sskonjakk
2ssfløte
Ca 2,5ssmargarin eller smør

Til Sausen:

1tsripsgelé
1tsripsgelé
1,5dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Posteifylte ryper med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier222,191 027,85Kcal
Protein13,0460,32gram
Karbohydrat1,597,36gram
Kostfiber0,020,09gram
Fett17,5981,37gram
Mettet fett7,4034,23gram
Alkohol0,76 %
Salt1,255,81gram
Pris på oppskriftenKr 35,58Kr 164,59Kroner
Hele oppskriften veier925 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Strø på salt og pepper, inn- og utvendig.

Miks sammen postei, sjampinjonger, konjakk og fløte til fyllet. Fyll fuglene med blandingen. Bind sammen bena.

Smelt matfettet i en jerngryte og brun fuglene rundt det hele. Legg dem på ryggen og la dem steke under lokk på svak varme uten å spe, til lårkjøttet kjennes mørt, ca 45 minutter.

Ta fuglene opp.

Sil sjyen og smak den til. Tilsett gelé og fløte. Del fuglene. Klipp bort ruggbenet og ta bort ribbena.

Server de halve rypene med råstekte poteter, en blandet grønn salat og saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12198)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 130,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.