Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potet og purreløksuppe med Komplett Næring




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grpurreløk
1stk storpotet
1,5tsbuljongpulver
1dlvann
2sskremfløte
2dlKomplett Næring naturell
2dlKomplett Næring naturell
Salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potet og purreløksuppe med Komplett Næring med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,34725,49Kcal
Protein3,2925,57gram
Karbohydrat12,5597,54gram
Kostfiber0,594,59gram
Fett3,2024,87gram
Mettet fett1,4311,11gram
Salt0,453,46gram
Pris på oppskriftenKr 8,86Kr 68,86Kroner
Hele oppskriften veier777 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær purreløk og potet i tynne skiver
2. Potet og purreløk kokes i vann med buljongpulver i ca 20 min.
3. Tilsett kremfløte og Komplett Næring.
4. Varm opp suppen og smakssett med salt og pepper

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23985)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Energirik
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.