Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potet som pålegg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkpoteter, kokte og kalde
4blad(er)salat, gjerne isbergsalat
4skive(r)grovt brød
1dashSmør eller margarin til smøring
2stktomater
1dashNykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potet som pålegg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,79203,45Kcal
Protein2,845,91gram
Karbohydrat16,8635,08gram
Kostfiber2,435,06gram
Fett1,573,27gram
Mettet fett0,791,64gram
Salt0,230,48gram
Pris på oppskriftenKr 2,56Kr 5,33Kroner
Hele oppskriften veier832 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør brødskivene, legg på salatblad, poteter som er skåret i skiver og tomater. Kvern pepper over og server et herlig og sunt smørbrød!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17253)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.