Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Poteter og pultostduppe




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Duppen lages av sterk pultost blandet med god sur fløte eller sur tykk fløtemelk. Varme poteter duppes og spises med melk som drikke.

Denne retten har vært brukt til dugurdsmat og til eftasverd den tid de brukte 5 måltider om dagen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13620)
Kategori: Smårett
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.