Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetflatbrød fra Sogndal




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgkokte poteter
500grsammalt hvete, fin
5dlmelk
700grhvetemel
Ca 1kgbyggmel
5dlmelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potetflatbrød fra Sogndal med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185,288 708,16Kcal
Protein6,24293,28gram
Karbohydrat35,781 681,66gram
Kostfiber4,10192,70gram
Fett1,0047,00gram
Mettet fett0,2712,69gram
Salt0,021,13gram
Pris på oppskriftenKr 1,39Kr 65,33Kroner
Hele oppskriften veier4 700 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal potetene varme. Kna inn melk og sammalt hvete. La det stå til neste dag.

Kna i resten av melken og melet. Bak ut og stek på middels varme.

Dette flatbrødet kan man bløte og bruke til kling.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13316)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Flatbrød
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grovt flatbrød med potet.Grovt flatbrød med potet.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.