Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetgrøt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgpoteter skrelt og kuttet i små terninger.
1literskummet melk
20grsmør
50grflesk i små terninger
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potetgrøt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66,63314,99Kcal
Protein2,9013,71gram
Karbohydrat9,0742,88gram
Kostfiber0,693,26gram
Fett1,939,12gram
Mettet fett0,984,63gram
Salt0,120,59gram
Pris på oppskriftenKr 1,64Kr 7,75Kroner
Hele oppskriften veier1 891 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok potetene i melken til de er helt utkokte og blir en jevn masse. Tilsett smør og salt etter smak.
Ved servering strøs det srøstekt flesk over.

Dette er en gammel norsk oppskrift. Husmannskost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967137)
Kategori: Grøt
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.