Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetkaker glutenfrie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5dlTORO Glutenfri lys melblanding
1pose(r)TORO Potetmos
3dlkaldt vann
0,25tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Potetkaker glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier114,77518,4764,81Kcal
Protein1,928,671,08gram
Karbohydrat24,48110,5913,82gram
Kostfiber2,119,531,19gram
Fett0,552,480,31gram
Mettet fett0,070,320,04gram
Salt1,064,780,60gram
Pris på oppskriftenKr 2,44Kr 11,02Kr 1,38.-
Hele oppskriften veier452 totalt452 pr porsj56 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 kaker

1.Bland potetmosen (NB! inneholder tørrmelk) med salt og vann.
2.Tilsett melblandingen og bland godt.
3.Del deigen i 8-10 emner.
4.Kakene kjevles ut og stekes på tørr stekepanne eller takke.Spises nystekte.

Kilde: Toro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 940)
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.