Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetkjeks fra Kåfjord




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grbrødmel
400grpoteter, kokte
Ca 125grMargarin
8sssukker
4ssmelk
8tshjortesaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potetkjeks fra Kåfjord med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier282,273 186,83Kcal
Protein4,8654,87gram
Karbohydrat45,81517,19gram
Kostfiber1,7719,98gram
Fett8,4595,40gram
Mettet fett1,8020,32gram
Salt0,131,50gram
Pris på oppskriftenKr 1,76Kr 19,87Kroner
Hele oppskriften veier1 129 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal og knus poteter. Smuldre marg. ut i melet. Ha i poteter, sukker og godt utgnidd hjortesalt. Ha i melk og arbeid deigen sammen. Kjevle ut til ikke altfor tynne leiver. Stikk ut til runde kjeks og legg på kald, melet plate. Stekes lyse ved middels varme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19139)
Kategori: Kjeks
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.