Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetmazariner




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlrevne, kokte poteter
100grsmør eller margarin
2dlfarin
2stkegg
200grrevet marsipan
1dlhvetemel
1tsbakepulver

Til pynt:

100grmørk kokesjokolade
3,5ssfløte
Mandelflak


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Potetmazariner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier369,973 601,21150,05Kcal
Protein5,3952,472,19gram
Karbohydrat41,96408,4317,02gram
Kostfiber1,7717,230,72gram
Fett19,67191,467,98gram
Mettet fett8,9386,923,62gram
Salt0,302,960,12gram
Pris på oppskriftenKr 4,08Kr 39,71Kr 1,65.-
Hele oppskriften veier973 totalt973 pr porsj41 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 stk

Pisk sammen smør og sukker til en lys og porøs krem. Skill eggene og rør inn eggeplommene under stadig pisking. Tilsett revet marsipan, revne poteter, mel og bakepulver. Stivpisk eggehvitene og vend den inn i deigen og rør deigen raskt sammen. Hell røren i en godt smurt i rund kakeform, 24 – 26 cm i diameter, og stek kaken til den er gyllen, på nederste rille i ca. 35 minutter. Avkjøl kaken. Smelt på svak varme sjokoladen, ha i fløten og rør dette godt sammen. Glaser kaken med sjokoladesausen og pynt med mandelflak. Skjær kaken i firkanter ved servering. Godt til kaffen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17209)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.