Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetmeltopper




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grsmør eller margarin
75grmelis
1stkegg
50grskåldede, hakkede mandler
200grpotetmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potetmeltopper med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier432,762 079,15Kcal
Protein4,1820,08gram
Karbohydrat49,88239,64gram
Kostfiber1,617,74gram
Fett23,70113,86gram
Mettet fett11,7856,60gram
Salt0,321,55gram
Pris på oppskriftenKr 5,03Kr 24,17Kroner
Hele oppskriften veier480 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør smør eller margarin og melis hvitt. Skill egget. Bland i eggeplomme, mandler og mel. Stivvisp eggehviten og bland den i til slutt.

Trill deigen til en pølse. Del i emner og trill til kuler. Sett dem på plate dekket med bakepapir, og trykk dem lett ned med en gaffel. Eller sett deigen som topper på platen med teskje.

Stek kakene til de er lyse og gjennomtørre, 10-15 minutter ved 200 C.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12980)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.