Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetpai med skinke




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlhvetemel
50grsmør eller margarin
100grmoste kokte poteter
1ssmelk
0,25tssalt

Til fyll:

100grråskrelte poteter i strimler
100grstrimlet stangselleri
50grhamburgerrygg i strimler
Litt salt
1tstimian
2,5dlfløte
2stkegg
Gressløk
100grrevet gul ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Potetpai med skinke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier242,512 382,73595,68Kcal
Protein7,4573,2018,30gram
Karbohydrat12,33121,1530,29gram
Kostfiber1,019,922,48gram
Fett17,93176,1744,04gram
Mettet fett11,19109,9527,49gram
Salt0,555,421,36gram
Pris på oppskriftenKr 5,37Kr 52,76Kr 13,19.-
Hele oppskriften veier983 totalt983 pr porsj246 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Mel og smør smuldres til en grynet masse. Tilsett salt og moste poteter. Elt deigen godt. Kjevle deigen til en rund leiv og legg leiven i en godt smurt paiform, slik at bunn og kanter er godt dekket. Prikk deigen i bunnen og forstek formen i ca. 10 minutter.

Dryss halvparten av den revne osten i bunnen, ha i strimlede poteter, selleri og hamburgerrygg. Visp egg, fløte, gressløk og krydder og hell den over paien. Dryss over resten av osten og stek på 180 grader på nederste rille i ca. 40 minutter. Server gjerne fersk loff til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17220)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.