Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetpostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grrå poteter
0,5kgsvinelever
1stkløk
4stk filetansjosfileter
1sshvetemel
2stkegg
3dlmelk
1tssalt
0,25tspepper
0,5tstimian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potetpostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,061 182,45Kcal
Protein11,15141,68gram
Karbohydrat5,2266,33gram
Kostfiber0,475,97gram
Fett2,9637,61gram
Mettet fett0,9311,82gram
Salt0,9011,48gram
Pris på oppskriftenKr 3,51Kr 44,60Kroner
Hele oppskriften veier1 271 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær poteter, lever og løk i biter. Ha dette i en kjøkkenmaskin på full fart til blandingen er jevn. Smak farsen til før den helles i en godt smurt, avlang form. Stek posteien på 160 grader i 1 ½ time, eller til den er gjennomstekt. Posteien kan serveres både varm og kald. Som varm postei smaker den godt med stekt bacon og stekt sopp. Server ferskt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17102)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.