Potetsalat 6

Bilde av Potetsalat 6.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez

Her er potetsalaten fra Stranda spekemat. Vi lagde den og klager ikke på smaken. Vi hadde rødt eple istedenfor grønt, men ellers samme oppskrift. Her kan man justere mye smak med sennepen, og evt bruke en sterkere versjon. Og syltegaurksaft er fint oppi

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
6stkpoteter i terninger
0,25stkløk finhakket
4stksmåsylteagurk eller tilsvarende i skiver, finhakket
0,5stkGrønt eple i små terninger
1ssvårløk eller gressløk

Dressing:

2dlcreme fraiche
1dlmajones
1sssennep
1dashkarri
salt og pepper


Fremgangsmåte:

Alle har vel sin egen oppskrift på potetsalat. Her kommer vår. Vårt beste tips for å få en god potetsalat er å lage salaten på nykokte, lunkne poteter. Da smaker den best.

Slik gjør du det:
Kok potetene, avkjøl dem litt og del dem i terninger. Lag dressingen ved å blande sammen alle ingrediensene. Ha i potetene, løken og sylteagurken. Bland sammen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Stranda spekemat
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2150)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 143,35 Kcal
Protein 1,51 g
Fett 10,19 g
Karbo 10,72 g
Pris 3,23.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!