Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetterrine med selleri og sjalottløk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkbakepoteter, skrellet
0,5stkskrelllet selleri
150grricotta eller fløteost
3kvist(er)frisk salvie
12stkSjalottløk
litt olivenolje
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potetterrine med selleri og sjalottløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier61,80221,59Kcal
Protein3,0711,01gram
Karbohydrat7,8328,08gram
Kostfiber1,726,17gram
Fett1,645,88gram
Mettet fett0,983,51gram
Salt0,060,22gram
Pris på oppskriftenKr 7,16Kr 25,67Kroner
Hele oppskriften veier1 076 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv poteter og selleri fint. Ha det i en skål og vend med ricotta eller fløteost. Smak til med salt og pepper. Kle en passende form med bakepapir og pensle med olje. Fyll formen og bank den lett så fyllet kommer i alle hjørner. Legg salvie over og dekk med voks papir. Sett formen i en varm ovn, 185 grader i 50 minutter.
Ta den ut og la den kjøle ned før servering.
Skjær roten av sjalottløkene og sett dem i et ildfast fat med en bund av grovt salt.
Bak løkene i en varm ovn, 200 grader i 15-20 minutter. Servér til skiver av den gode potetterrine.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21726)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.