Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetterte 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grkokte poteter
100grhvetemel
100grMargarin
100grtørkede epler eller rabarbra
4dlvann
4sssukker
1dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Potetterte 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier205,852 015,27335,88Kcal
Protein1,8017,622,94gram
Karbohydrat23,69231,9338,65gram
Kostfiber1,5014,692,45gram
Fett11,21109,7518,29gram
Mettet fett4,0739,856,64gram
Salt0,131,250,21gram
Pris på oppskriftenKr 2,90Kr 28,39Kr 4,73.-
Hele oppskriften veier979 totalt979 pr porsj163 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Kok mos av epler eller rabarbra, vann og sukker. Knus eller mal potetene. Arbeid margarinen og melet godt inn i potetene. Del deigen i 3 og kjevle dem ut i like store runde leiver. Stek dem. Legg eplemos mellom hver leiv og på toppen. Pynt kaken med stivpisket krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17359)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.