Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetterte fra Nordreisa




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grkokte poteter
100grmel
100grMargarin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Potetterte fra Nordreisa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier354,851 064,55Kcal
Protein4,5013,50gram
Karbohydrat29,6789,01gram
Kostfiber1,675,01gram
Fett23,8771,61gram
Mettet fett5,0015,00gram
Salt0,391,16gram
Pris på oppskriftenKr 2,40Kr 7,20Kroner
Hele oppskriften veier300 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal eller knus potetene og arbeid alt godt sammen. La stå kaldt en liten stund før den kjevles ut. Leivene bør ikke være tykkere enn 2-3 mm. Prikk leivene godt og stikk dem ut til passende størrelse. Tertene skal være lys over det hele og lik før servering fyller vi dem med fruktmos og øverst drysser vi melis eller krem oppå. Stek i middels varm ovn.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19160)
Kategori: Pai/terte
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.