Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Poulettesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1sssmør
4stk litesjampinjonger i tynne skiver
1tsrevet løk
0,75dltørr hvitvin
0,75dlkremfløte, lettpisket
1,75dlveloutésaus til kylling (se egen oppskrift)
3stkeggeplommer
2tssitronsaft
1ssfinhakket, frisk persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Poulettesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier235,26366,18Kcal
Protein3,755,84gram
Karbohydrat4,737,36gram
Kostfiber0,590,92gram
Fett21,0532,76gram
Mettet fett9,9515,49gram
Alkohol1,53 %
Salt0,160,26gram
Pris på oppskriftenKr 4,87Kr 7,58Kroner
Hele oppskriften veier467 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 3 dl)

Sett den øvre delen av en dobbeltkoker direkte på en middels varm kokeplate. Smelt smøret og surr sjampinjongen i det til den er mør. Tilsett løk og vin, og kok til vinen er nesten fordampet.

Senk varmen, rør inn halvparten av fløten og la det koke i 5 minutter, eller til sausen er redusert til det halve. Tilsett veloutésausen og kok opp.

Imens pisker du eggeplommene lett med resten av fløten i en bolle. Rør inn noe av den varme sausen. Kok opp vann i den nedre delen av dobbeltkokeren og sett den øvre delen oppå. Rør inn egg- og fløteblandingen. Varm opp under omrøring til sausen er svært varm, men ikke kokende. Tilsett sitronsaft og persille.

Serveres til scampi eller andre skalldyr.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7550)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sopp- og fløtesaus.Sopp- og fløtesaus.
Denne retten har 161,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skogsoppsaus.Skogsoppsaus.
Denne retten har 137,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.