Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Prinsessekake 4



Prinsessekake 4 oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sjokoladekake:

400grsmør
4,5dlvann
6sskakao
9dlsukker
9dlhvetemel
1tssalt
2tsnatron
5stkegg

Sjokoladekrem:

125grsmør, mykt
125grmelis
Ca 2ssca. 2 kakao
litt pisket kremfløte
1 pose sjokoladegodt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Prinsessekake 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier362,239 925,83496,29Kcal
Protein4,13113,175,66gram
Karbohydrat45,891 257,4862,87gram
Kostfiber1,3837,811,89gram
Fett17,71485,2924,26gram
Mettet fett10,89298,4114,92gram
Salt0,7420,181,01gram
Pris på oppskriftenKr 2,73Kr 74,81Kr 3,74.-
Hele oppskriften veier2 740 totalt2 740 pr porsj137 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Kok opp smør og vann i en stor kjele. Trekk kjelen av platen, og tilsett resten av ingrediensene. Bland alt godt sammen og hell røren i en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken ved 180 °C i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken.

Rør smør og melis mykt til sjokoladekremen. Ha i kakao og rør til fargen er jevnt lysebrun.

Skjær én eller flere runde kaker av en langpanne med sjokoladekake. Bruk en tallerken eller lignende som mal. Del hver kake i to og smør på et lag med sjørøverkrem på den nederste bunnen. Legg på den andre bunnen og dekk kaken med pisket kremfløte.

Kjevle marsipan til remser som er ca. 7 cm. brede og like lange som kakens omkrets. Skjær ut spisser langs den ene siden eller stikk ut halvsirkler med et hvitvinsglass. Fest marsipanbåndet rundt kaken som nå ligner en prinsesse-krone. Fyll kronen med egnet sjokolade-godt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17495)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Prinsessekake 4.Prinsessekake 4.
Denne retten har 362,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Festkake i langpanne.Festkake i langpanne.
Denne retten har 354,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.