Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Prinsessevaktel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkvaktler
100grgåselever
100grstenfrie druer
100grtørkede aprikoser
1helflaske(r)eplemost
30grsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Prinsessevaktel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119,08452,50Kcal
Protein7,0426,75gram
Karbohydrat10,0538,19gram
Kostfiber0,702,66gram
Fett5,4820,82gram
Mettet fett2,138,09gram
Salt0,090,35gram
Pris på oppskriftenKr 12,53Kr 47,61Kroner
Hele oppskriften veier1 520 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun vaktlene, salt og pepre. Fyll hver vaktel med druer og gåselever og sett i ildfast fat slik at fyllet ikke siver ut. Fyll på eplemost og kok opp. La trekke i ca 15 minutter sammen med aprikoser.

Ta opp vaktlene og hold varm. Reduser sausen til de halve, tilsett 30 g smør og smak til.

Anrettes på fat med sausen over. Server med villris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Vaktelgården
(Intern: 19762)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.