Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Profylac grøt




Ingredienser

Grøt av maismel, koketid ca 5 min
2 ss maismel
1,5 dl vann
5 mål profylac pulver

Grøt av fin sammalt hvete, koketid ca 10 min
2 ss fin sammalt hvete
1,5 dl vann
5 mål profylac pulver

Byggmelsgrøt, koketid ca 10 min
2 ss byggmel
1,5 dl vann
5 mål profylacpulver

Grøt av lettkokte havregryn, koketid ca 3 min
2 ss havregryn
1,5 dl vann
5 mål profylacpulver

Risgrøt, koketid: se anvisning på pakken
3 ss risengryn (lettkokte)
2,5 dl vann
6 mål profylacpulver


Annonse


Fremgangsmåte:

Det går an å forberede tillagingen av grøt. Kok vann og mel. Hell blandingen porsjonsvis i bokser. La det nedkjøles. Når det er tid for mat, varm så opp blandingen igjen (gjerne i mikrobølgeovn). Tilsett deretter pulveret og visp til en glatt grøt.
Visp mel/gryn i kokende vann. Koketid, se respektive grøt. La blandingen nedkjøles til spisetemperatur.
Visp deretter i Profylacpulveret.
For mindre porsjoner - halvèr mengden i oppskriften.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alk norge
(Intern: 3655)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Barnemat
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.