Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Provencalsk rekerisotto




Reker kan varieres med gode sauser, spennende krydder eller andre smakstilsetninger. Her er forslaget å lage en franskinspirert rekerisotto.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
160grris
2stkpaprika, gule i terninger
1stkrødløk, hakket
1stkeple
4sssoltørkede tomater, i strimler
500grkokt fisk i biter
300grrensede reker
friske urter/gressløk, hakket

Saus:

3dlCottage cheese
3dlBiola Syrnet Lettmelk
0,5tssalt
1,5tspaprikapulver
1tskarri
2sssitronsaft
2tssukker
5ssdill, frisk og finhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Provencalsk rekerisotto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98,51510,00Kcal
Protein12,1162,69gram
Karbohydrat9,8951,20gram
Kostfiber0,623,21gram
Fett1,035,33gram
Mettet fett0,472,43gram
Salt0,794,07gram
Pris på oppskriftenKr 7,42Kr 38,41Kroner
Hele oppskriften veier2 071 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok og avkjøl risen. Bland i paprika, eple, rødløk og soltørkede tomater. Topp med fisk, rensede reker og urter/gressløk. Bland sammen alle ingrediensene til sausen, og smak til med krydder.
Bruk gjerne food processor.

Ha sausen over rekerisottoen eller server den ved siden av. Beregn en 1/2 dl saus per porsjon.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 850)
Kategori: Kalde retter
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Julemat fra havet.Julemat fra havet.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.